Posts

Showing posts from August 7, 2009

Bad habit..

Disebabkan saya ni sgt berat mulut untuk meluahkan, tapi ringan tangan utk menaip, byk entri yg saya post dalam suatu hari. Moga-moga ni dpt mengurangkan stress saya akibat memendam perasaan.

Oh ya, bye-bye friday. Weekend mariiii. ;)) Excited mcm ada benda menarik je nak buat weekend ni. Haha tak la, saya penat di office selama 5 hari, masa utk relax di hujung minggu.





:: Dah 5ptg, tak reti nak balik ke, Aina? ::

Mak dan hypermarket memang tak dpt dipisahkan..

Hari ni saya memandu ke tempat kerja sebab during break nanti ada bacaan Yaasin dkt rumah kawan mak. So peluang ini disambut baik oleh mak yang sememangnya sentiasa menantikan abah memberi keizinan untuk menggunakan kereta, maklumlah, kami 'kaki jalan' , saya lagi la, 'kaki jalan' dan 'kaki drive'. After Yaasin, and lunch , kami terus ke Tesco dimana mak telah membeli ingredients untuk memasak spaghetti kesukaan adik. Disebabkan masa yang agak singkat, saya tak sempat nak grab sehelai dua seluar tidur yang kinda cute looking tu. Takpe lah mak, esok kakak ingat nak pegy Jusco, boleh? 2.30pm keluar dari tesco, dgn jalan yang sesak sebab semua org nak masuk kerja balik, saya memecut di jalan yang penuh kenderaan, mujur tak jadi apa2. :: oh, Farhan dan saya dah berbaik, poor him, accident td, terlalu memikirkan agaknya ::

Weirdo

Image
high-waist pants butt terkeluar sikit boleh tambah kasut boot phua chu kang tak?