Posts

Showing posts from August 13, 2009

Maafkan saya //

Image
Saya tahu saya manis bertudung, terima kasih abah sebab selalu puji2 kakak. hehe. tapi maafkan saya sebab mungkin saya belum 100% memakai tudung, bukan tak mahu, tapi saya tengah mencuba, tolonglah doakan gadis ini berubah ye, sedikit sebanyak saya dah mula suka, dan gila membeli selendang, kadang2 memang nampak selekeh sikit, rambut terkeluar, jambul dato' ct pun kdg2 muncul jgk. hehe.








:: ni muka baru lepas mkn dan nak pegy solat ::


Kucing JB. hehe

Image
hehe ni kucing dekat library UiTM Segamat

Najihah yang tgh pegang Stub ( mcm rabbit tak?) hehe

back alley gangstaa

ni Comot kegemaran Paan ;))

Baby and Gegirl comelll (dah besar jadi kucing yang baik ok?)