13.8.09

Maafkan saya //

Saya tahu saya manis bertudung, terima kasih abah sebab selalu puji2 kakak. hehe. tapi maafkan saya sebab mungkin saya belum 100% memakai tudung, bukan tak mahu, tapi saya tengah mencuba, tolonglah doakan gadis ini berubah ye, sedikit sebanyak saya dah mula suka, dan gila membeli selendang, kadang2 memang nampak selekeh sikit, rambut terkeluar, jambul dato' ct pun kdg2 muncul jgk. hehe.









:: ni muka baru lepas mkn dan nak pegy solat ::



Kucing JB. hehe

hehe ni kucing dekat library UiTM Segamat


Najihah yang tgh pegang Stub ( mcm rabbit tak?) hehe


back alley gangstaa


ni Comot kegemaran Paan ;))


Baby and Gegirl comelll (dah besar jadi kucing yang baik ok?)