Posts

Showing posts from October 1, 2009

Support Breast Cancer Awareness Month

Image
Yay people, find any of your pink pieces, wear it and support the campaign.


Win Exclusive invites to the Nuffnang Asia-Pasific Blog Awards

Image
click here for more info
You have to post two blogs entitled these:





I wanna join this contest, but due to time and busy-ness, terpaksa lupakan.

Random Photos, Random Thoughts, Random Dreams

Image
Blog owner

1 day old kitties
memey and her adopted son,Alejandro. Adopted on Sept 30, 2009
1/2 month old kitties
Kijang - the big nose and snob one
Janggut - the handsome one, very gagah perkasa tau

This is what i wore today - kroks. HAHA

Random Dream: I was dreaming about having an affair with my officer. Oh gila gila. A good friend of Mak and Abah kot. Plus his wife pun kat sini. Macam mana dia boleh masuk mimpi saya? Tak pernah fikir pun pasal dia. Siap saya boleh baik lagi dengan anak dia dalam mimpi tu. Tu la, lain kali baca doa and basuh kaki sebelum tidur! Ni naik katil je terus mengeroh. Mana tak jadi mcm tu.
Tips tak nak mimpi jadi kenyataan: Ceritakan mimpi tak best anda tu kat orang lain. Tips nak mimpi jadi kenyataan: Haha jangan ceritakan mimpi best anda. Saya pernah cuba try test, dan ia memang benar benar terjadi. Mimpi someone I lovED called, and saya diam ja, one day, tgk ada call dekat phone, and it was him. Gila, mimpi jadi kenyataan. ;)

Apa-apa pun, mimpi ni mainan syaitan …