14.10.09

Jangan seronok sangat.

Hoyeahh tadi dah present project Joomla saya yang tak seberapa tu. Baru presentation depan company, belum depan panel UiTM lagi. Hadoi takut la wehh. Joomla sangat simple. Bukan la SANGAT, tapi pretty much easier compare to others kan. Sebagai web developer ni, saya kena la ikut kehendak klien kan. Hm at least I've tried my best. Lessons learnt; jgn buat kerja last minute wehh menangis kau nanti nak mintak tolong kat sapa. Help me help me! Internet ni sometimes mcm baaaaaaikk punya, tapi kadang-kadang mcm tuuuuuuttt pun ada sebab ia telah melalaikan saya. Kat office ni saya guna laptop and desktop. So kejap mata pandang laptop, kejap pandang desktop. Of course la kadang kadang terkedek-kedek refresh tweetdeck. tgk notification fb. lepas tu main superpokes pet kejap. main poke poke org lagi. last-last keje ke mane tah. haihh . saya tak tau la sama ada saya telah memalukan abah atau tak tadi. he's one of the staff yang tgk presentation, i talk sooooooo slow mcm kura-kura tak dapat berak. plus mcm tergagap-gagap lagi. Oh God. Luckily they didn't ask much, sebab most of them are working on R&D, so anything web web ni they all like mcm "whateva" je la. But i do receive suggestion to improve the web. I'll try adding up before i blah okay. And hari ni dah dapat sijil tamat intern. Heehee dan esok ade makan-makan sikit. Kak Lia dah warn jgn bfast pagi esok. Padahal cerita ni abah dah bitau semalam. cheh baru ingat tak mau dtg ofis esok. Hehe ofis yang ntah-ntah sampai ke TUA menapak kat sini lagi. memori memoriii. okay la. bye.