Posts

Showing posts from October 14, 2009

Jangan seronok sangat.

Hoyeahh tadi dah present project Joomla saya yang tak seberapa tu. Baru presentation depan company, belum depan panel UiTM lagi. Hadoi takut la wehh. Joomla sangat simple. Bukan la SANGAT, tapi pretty much easier compare to others kan. Sebagai web developer ni, saya kena la ikut kehendak klien kan. Hm at least I've tried my best. Lessons learnt; jgn buat kerja last minute wehh menangis kau nanti nak mintak tolong kat sapa. Help me help me! Internet ni sometimes mcm baaaaaaikk punya, tapi kadang-kadang mcm tuuuuuuttt pun ada sebab ia telah melalaikan saya. Kat office ni saya guna laptop and desktop. So kejap mata pandang laptop, kejap pandang desktop. Of course la kadang kadang terkedek-kedek refresh tweetdeck. tgk notification fb. lepas tu main superpokes pet kejap. main poke poke org lagi. last-last keje ke mane tah. haihh . saya tak tau la sama ada saya telah memalukan abah atau tak tadi. he's one of the staff yang tgk presentation, i talk sooooooo slow mcm kura-kura tak dap…