28.10.09

Apa yang susah sangat?

It's been 3 month since I am a blogger. Apa yang susah sangat nak jadi blogger ni? Hmm for me, finding the title. urghh payah betull. lebih lebih lagi untuk org yang tak kreatif mcm saya ni, memang sumpah title semua mcm hampeh je. tak menarik langsung. tapi memang student sci computer mcm ni kot haha. otak semua mcm komputer. demm. Apa yang susah lagi eh? Ohh ohh kalau mcm satu masa tu, kita mcm tau je apa nak tulis kan, for example dlm bilik air tibe tibe mcm ade feeling nak berbicara ke ape, bila dah depan laptop, mula lah mcm err aku nak tulis apa tadi eh. sama jugak mcm kalau kita tgh jalan jalan, lepas tu ternampak orang tgh susah susah cari nafkah hidup, and lepas tu kita pun rasa kasihan, mula lah nak buat entri kemanusiaan and again depan lappy, lupa lagi. kadang kadang tu lagi lah, sanggup tulis keywords dalam notes kat hp, konon nak buat entri la kan, masa dalam kepale hotak ni elok cantik je ayat, bile nak tulis, again, kelu lagi.

ps: adakah saya ni pelupa sebenarnya? ntah la, maybe nak memblog ni perlu keihklasan sebenarnya, tentang apa and siapa dan bila tu tak penting. U write when u want and when your heart needs to say something. about someone ke, things ke, tak kisah la kan, your blog your words. jangan la plagiat. tapi kalau ada "ter" plagiat tu, tu maybe org tu admire you sgt-sgt. try talk to them nicely. jgn la menghentam dalam blog.

love peace, no war.