5.11.09

Sorry la.

Sorry, tak update cerita baru. Haha mcm mana nak update, sibuk ja dok tgk 'Nur Kasih", khayal betul tgk Adam. Eh bukan, tgk Nur dgn Adam. Ni pun ada masa sebab terstreaming episod 14 dulu, supposedly episod 13 sebab now tgh tgk episod 12. eh pening dah ayat. Apa yang best pasal Nur Kasih ni, tgk Adam berubah dr jadi setan tu someone yang completely opposite. Lepas tu tgk Nur peeping Adam yang tgh buat kerja. Aww. And she likes Adam dari zaman sekolah lagi. Macam dulu-dulu minat budak kat sekolah conteng-conteng kertas "Aina <3 _ _ _ _ _ ". Tersenyum je sorang-sorang tgk cerita ni. Hehe memang la sorang-sorang sebab saya sorang-sorang dok rumah layan cerita ni. Takpe la kan, cerita ni, bukan cerita Maria Ozawa. HAHA.

Bila awak dah taubat nasuha, tolong lah, jgn ulang kesalahan lama. Jgn mintak awak jd mcm dulu. Jgn kata, normal la lover mintak mcm tu, mcm ni. Saya tak suka. Long distance r/ship is better. Lebih rela tak jumpa.

Kucing saya tinggal 2 ekor je, memey and jokerina@manjalara. lagi 4 sudah mati oh. sedih gila. tapi nak buat mcm mana, dah ajal.