Posts

Showing posts from November 19, 2009

Jom la tumblr-ing pulak

Image
Yang suka bangunan dan architecture tu, boleh la jenguk-jenguk siniii. Mesti ada kan yang nak inspirasi deko deko dekoooo.
The Architecture Blog


Kalau korang suka fashion, meh datang tgk 'rupa buk' ni, sumpah nanti awak rasa mcm nak je pakai semua baju tu walaupun awak tak boleh.

LB TUMBLR


And kalau ada yg suka merudum perasaan, rasa tertekan, rasa mcm nak bunuh diri lepas tgk diri kalah dalam Mafia Wars, boleh tgk rahsia org kot la sama dgn problem korang kann.
What's your secret?


Hah selaku peminat kucing tegar, boleh tgk jugak pics kucing yang cute gylaaaa kat sinii, kau jgn cakar screen pulak tgk kucing tu. Takda 18sx kat situ.

Everything Kitties!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni la fav past time sayaa. Hehe