Posts

Showing posts from December 15, 2009
Image
Kau ada sleepover malam ni, tgk movies and ada seorang kawan kau ni lupa nak bawak coke or pepsi or apa-apa je lah snack yang dia promise nak bawak. Then dia peluk kau lepas tu cakap "Oopss" sambil buat muka paling comel kau pernah nampak. Mesti la kau nak maafkan dia kan? Tapi kalau dia buat something macam:

She's slack about staying in touch Tak kira lah dia penat, stress atau busy macam mana sekalipun, dia tak ada alasan utk tidak call kau balik (okay, fine, i did this sometimes, sorry Huda) dan ini seterusnya akan buat kau rasa macam kau tak penting dalam hidup dia (Huda, kau rasa mcm ni tak, sorry!). Macam mana nak deal dgn benda ni, bila dia call kau, cuba kau lambat-lambat response. Nanti lama-lama dia akan rasa mcm kau tak perlu dia lepas tu nanti dia akan ckp yg kau dah tak nak kawan dgn dia. Then korang discuss,heart-to-heart talk, tapi kalau dia still takda effort, it could be time to phase her out of your life.

She spilled your secret
Dia dah janji dgn kau yang …