Posts

Showing posts from December 28, 2009

Pengakuan Terhebat

Hypopocrito.
Aku rasa semua org hypocrite, maybe tak byk, sikit je. Tapi siapa kita nak judge diri org tu hypocrite atau tak bila kita sendiri tak tau diri kita mcm mana kan. Aku pun mcm tu jgk, seriously. Kadang-kadang writing aku bukan lah mcm diri aku in real life. Aku seorang yang payah nak bercakap, dalam blog mcm bagi nasihat, but depan-depan lidah aku diam je. I am so not a cool person. Aku ada curfew. Balik before 10, tu pun baru tahun ni je I am allowed. Sebelum ni before maghrib aku dah kena ada kat rumah. And aku tak boleh lepak tengah-tengah malam mcm orang lain. Kawan-kawan aku tak ramai, tapi biar lah, senang aku nak handle. So far, aku happy dengan life yg macam ni. Parents yg strict, tapi sekurang-kurangnya dorang buat aku rasa awkward bila masuk club. Yeah, satu kali je aku pernah masuk club, dekat The Zon, Stulang Laut. Sumpah aku tak tau nak buat apa. Nak joget pun tak reti. Tapi ye lah, parents strict tak semestinya anak tak mcm setan. Aku ni someone yang susah nak …