Posts

Showing posts from January 20, 2010

Kate Hudson aku boleh menyanyi!

Aku suka Kate Hudson! Tak kisah la korang nak kata aku lesbo ke apa, janji memang aku adore dia sangat-sangat. Bila aku dapat tau yg dia menyanyi dalam musical movie; "Nine", aku macam super-duper excited. Tapi movie tu ade ke kat Malaysia nanti? Ahh Torrent sudah. "Cinema Italiano", title lagu yang dia nyanyi. Oh myyy, first time aku dgr lagu tu dkt MTV. Tapi masa tu lagu tu dah nak habis, urghh tension je. Tertunggu aku nak tgk bila video tu nak keluar lagi.