Posts

Showing posts from February 3, 2010

Lara Hati

Yang tersisa
Hanya gambarmu
Di meja kamarku
Diiringi dua puisi
Tentang lara hati

Engkau adalah
Yang terindah sepanjang hidupku
Luka meruah
Semua telah berlalu

Yang tersisa
Rinai tawa mu
Di sudut benak ku
Seperti kau
Masih di sini
Larut di pelukku

Prahara menerjang
Kekasihku terhanyut
Menghilang
Ku semaikan duka
Kau tak pernah kembali

Oh... angin malam
Bawa laguku
Ungkapan rindu menggebu
Ku masih tetap bertahan
Kerna kenangan

Yang tertinggal
Hanya gambarmu
Di meja kamarku
Ditemani dua puisi
Tentang lara hati

Engkau adalah
Yang terindah
Sepanjang hidupku
Luka meruah
Semua telah berlalu

Changing

Image
Okay. Now aku rasa mcm dah berubah sikit demi sikit. Kau tahu tak, yang previous post aku tu, bukan lah betul-betul dirasuk. Tapi MACAM dirasuk. Sumpah bai. Kau kalau ada masa tu memang takut. Meraung mcm mati laki, padahal baru gaduh je. Takde laah, aku ni emosional sikit. Lebih-lebih lagi bila aku payah nak jumpa boyf aku, lepas tu last moment je, time nak balik, kitorang gaduh, siapa yang tak bengang kan. Tapi kitorang dah okay dah. Dalam bus on the way balik ke Ipoh, aku menangis sebab rindu. Again, aku rasa mcm org gila. Then I keep asking him whether he's bored with me or not kan. Then he tried to clear things up. But I said, answer my question pls. Lepas tu,

;) , 11:20:50pm
Tade la..ad j bnd nk borak kn. Ni nak berangan lg.. Dh la, nk ajak sembang kau tduh aku bkn2 plak.

Me , 11:23:19pm
[start to clear things up with hopes that he'll forgive me; changing topics]

;) , 11:25:10pm
B x pham la baby ni. Mcm x pham bahase, lg siang td. B ok j, nk mengarut2 wt ape lg.



Lepas tu baru a…