21.5.10

Shahir oh Shahir! Haha kenapa lah kau ni sweet sweet gitu. "Semua pun boleh", ayat kau eh masa Kak Mah tanya ciri-ciri perempuan kau nak. Aku suka tgk kau masa tu, malu malu, humble, tak nampak pun mcm kau rasa hebat padahal kau dgn Adira memang aku yakin dapat jadi juara. Adira versi suara gemersik, kau versi yang jantan punya. Haa memang tepat pilihan kitorang ni. Kau tahu tak berapa ramai yang happy gila bila kau dpt masuk balik AF? Aku lah salah seorang. Jgn main gila ye shahir, memang aku dgr lagu kau hari-hari. Dahsyat kau, belum keluar AF dah dpt fan mcm kitorang ni. Mak aku, adik aku, ntah ntah atok aku pun suke kat kau kot, aku memang tabik gila lah dorang bagi kau lagu "Tamally Maak", kau lambai-lambai kat kau punya fan, kau bagi pandangan mata yang fuhhh, menggoda. Melampau betul aku. Nak tergoda-goda pulak. Mesti kalau kau baca ni muka kau merah padam, alaah macam selalu la muka kau merah padam, kan handsome tu. HAHA. Dah, cukup Aina cukup. Shahir Zawawi takda, Farhan Esa ada. :))


Shahir, all the best!




Sweet sangat deme ni weh.