Posts

Showing posts from May 31, 2010
Image
*gelak syaitan* HAHA.
Image
ni lah fav search aku dkt twitter

we want money! we want money! haa aku tahu mesti ramai yang nak jerit mcm ni, kalau boleh nak jerit dkt mak abah, tapi sebab kita ni penuh dgn adab dan tatasusila, mana la sanggup kan nak jerit macam mogok nak duit. ecehcehhh sopan sgt kau ni aina, tau la kau rasa bersalah kan tak cium tgn mak abah semalam masa nak keluar sampai sanggup patah balik rumah and cakap tertinggal phone lepas tu baru salam mak. theee heee. hidup aku ni boring gila tahu tak. orang yang dah biasa ada life hu-ha-hu-ha mesti mengutuk life aku ni. jadual aku diluar hanya bermula pada 9am-6pm, isnin-jumaat. sabtu; 9am-1pm, kalau bernasib baik dpt lah keluar lepak-lepak sampai pukul 7. tapi tu je lah, aku tak boleh keluar malam. or maybe boleh sebenarnya, aku je yg tak nak, or malas nak mintak kebenaran mak abah aku, nanti kalau terlewat sikit mula lah dpt sms berbaur ceramah dari dorang. aku dah 21 dah ni ohhh. nanti aku kahwin, aku kena patuh cakap suami pulak. tapi bila aku cerita problem macam ni kat farhan, d…