Posts

Showing posts from July 4, 2010

Jangan Jolok Sarang Tebuan!

Please behave when you're being friend with someone's boyfriend. No need to become so manja. He still has his gf to manja-manja. Apa lah kau. Actually, I don't mind if you guys wanna be close friends or what, tapi kan ada limit. U're surely know women's heart. What if someone manja-manja with your bf like u did to mine? Sure marah kan? Please put a line between a friendship. And I can't say to him "Weyy stop being friend with her", he has the right to befriend with whom he wants. This is just the reminder for US girl, to take care of OTHER woman's heart by limiting our friendship attitude with ATTACHED GUYS. Kita pun jgn lah bermanja dgn laki lain. I am trying to not write louder than actions. Jgn sampai anonymous serang cakap kita ni hipokrit ke apa. Aku marah sekejap, reda cepat je. Menangis kuat ni. Tapi senang dipujuk. Naive. Bila kena tengking, dah gagap. Most of us memang lebih kepada menulis, kurang kepada bercakap. Bukan bermaksud apa yang…
Image
bosan.
semua bosan.
tgk facebook, status bola.
tgk twitter, tweet bola lagi.
tak tak, bukan bosan sgt sebenarnya.
emosi sikit.
apa-apa pun lagi berbaloi tgk World Cup, dari tgk Piala Malaysia,
yang asyik-asyik bola keluar padang, 5min kemudian, keluar padang lagi.
Tak pandai control.
Bukan ckp sebab terel main, tapi mcm tak teragak-agak ah bola tu asyik keluar je.

tengok world cup, boleh cuci mata.
boleh berangan bila tgk ronaldo senyum macho.

tengok world cup boleh tambah dosa jugak, bila kalah, maki-maki hamun.
tapi buat yang kuat sabar tu, boleh tambah pahala jugak, bila beristighfar tiap kali nak termaki.

boyfriend girlfriend ada bergadoh tak musim world cup ni?
mesti adaa, boyfriend pi tgk bola, girlfriend cakap pergi jumpa perempuan lain.

nanti lah update lagi. tgh musim bola, tak tau nak cakap apa.
tunggu musim lain pulak.
satu musim satu update.