Posts

Showing posts from July 12, 2010

I Love To Touch My __________

Image
I love to touch my touch screen phone! How I hate using keypad phones because I'm not sure if I have sharp finger nails or what because everytime I use it, the button will be broken. Or sometimes, the numbers started to fade. And sometimes, the button seemed to lose its' function!

When my mother wanna borrow it, she would say "Kakak, huruf apa ni, nombor apa ni, pakai handphone macam mana ni sampai hilang number" and I said, "Ala, kakak kan dah hafal nombor/huruf dkt button tu"

That's the power of SMS-ing yaw. Yeh, I am sms freak. I sms a lot. Especially with my boyfriend. I guess that's how a silent person like me; screaming. How ugly the phone will be when the button is broken. Very very ugly, bluerrghh. When my father asked me, to choose the phone, I choose the full touch screen type of phone. At least I can be nice with the virtual keypad on screen. I don't have to worry about any broken buttons. It is so leceh to use phone with buttons. -___-…

Kawan tapi musuh

Ada lah seorang dua hamba Allah ni yang buat aku mcm tu, kalau aku comment status dorg, mula lah aku dpt komen mcm "haii kwn baik nampak dgn org tu", lantas si polan ni pun kata "ohh tak takk, ampun, delete ye", lalu comment aku pun di delete. Padahal komen aku ni tak berkaitan pun dgn persahabatan mereka berdua. Utk makluman, mereka adalah sejantina dgn aku.

Jadi wujudnya apa kat sini? Diskriminasi? Aku tak add hangpa weh, hangpa yg add aku. Aku nak buat baik, hangpa buat tahi. Buat apa nak add kalau aku tak boleh comment korang. Manusia kan. Lantak pi la. Aku malas nak delete korang. Biar aku pulak stalk korang kan. heh. Dah alang-alang.

Ada jugak yang mendelete aku dr facebook. Bukan calang-calang org, blogger terkenal jugak la bagi aku. Aku antara yg terawal jd friend dorang kat facebook, dan mungkin antara yg terawal jgk didelete. wahaha. Entah apa nasib aku ni kena delete. Tak cukup blogwalking kot, tak cukup kelik nuffnang kot. Hikhik. Tapi takpe, aku tak kisa…