3.8.10

Entri Sebelum Puasa

Nasi Vanggey @ Nasi Ganja

Ni boleh dikira fast food jugak la, sebab laju je dah siap kan. Haha hari ni (3 Ogos), sambal dia mcm pedas sikit. Bangang aku ni pergi beli pulak air sarsaparilla A&W. Combo yang tak ideal langsung. Memang boleh buat muka mcm Aril vakum mamee pedas muka mcm monyet keluar asap kat hidung telinga semua. Org Ipoh yg tak tau makanan ni, memang bukan org Ipoh. Mak Pak aku suap aku nasi ni time kecik² dulu pi picnik dkt Taman DR. Rasa sama, harga je makin naik. Dulu aku rasa harga dia RM1.80 (kot?). La ni harga dia kalau yg package aku RM4.90. Aku nak komen jumlah nasi dia je, kenapa ntah makin sikit. -__- Ahh apa² pun yg bkn duduk Ipoh tu, kalau korang dtg sini, jemputlah mkn nasi ganja ni ye.

Labels: