Posts

Showing posts from September 9, 2010

Tahun Ini, Tahun Hadapan, Dan Seterusnya.

Will be celebrating Eid in Seberang Perai Utara.! Bukan tak suka kampung sini, but I'll be missing those kids dekat JB. They're so small, so hyper, so comellll, so brilliant, so terer pau cousin dorang ni jajan. So manja. So inspiring. I love them. Iman, Isma Hani, Izzah, Aiman, Syami, Akim, Daniel, Luqman, Muhammad, Caca, Kak Chik, Kak Yang, Kak Ngah, Wahida, Abg Long, Jannah, Khairuddin. Grr. Ramainyaa kat sana. Rindu lah. Bila lagi Kak Aina dapat jumpa korang? :(

Paling penting, dorang lagi alim dari aku. That's why lah aku kata they inspire me. Rumah kat sana sebelah masjid ja, so setiap kali masuk waktu, mesti jemaah kat sana. Tapi aku? Buat malu je. Haih. Rindu! Iman bontot itik. Mak kata masa kecil-kecil badan aku debab mcm dia lah. Manja tau Iman ni. Suka peluk-peluk. Gerammm.

Tapi aku faham kalau tahun-tahun seterusnya aku akan beraya dekat Seberang Perai ni. Dekat JB dah takda tok & wan. So nak tak nak, kena la beraya sini ja. Sini pun ramai juga cousins, cuma …