Posts

Showing posts from September 29, 2010

Say No To Click Fraud

Heh. Rasanya benda ni dah lama jadi isu kot. Macam "I kelik u, u kelik I". Tak pun comment post orang, cakap kita dah klik nuffnang. Aku pun pernah jadi mcm ni, tapi tak reti la nak selalu kelik-kelik org punya ads. Tak rajin. Sebab tu Nuffnang aku dah setahun pun baru RM5.58. Haha jadi lah. Ada blogger yg dah dpt ribu-riban, tapi aku tgk dia dah takda dah berblogging. Mana pi eh? Ke jadi penonton tegar je?

Hehe aku ni buat entri sekadar nak update blog je. Org tak baca, tapi saja la aku nak update. Dok bosan ni tak tau nak buat apa laahhh. Nak buat entri lain, takda idea. So, aku ambil je la topic ni.

Ok dah. Bye. Mengantuk.