25.5.11

:')

I love him so much. You know what happen tonite? Okay there's a friend of mine who asked for volunteers to help her at Street Fiesta this weekend. She would give RM50 per day. Kira mahal la jugak payment tu kan. Kerja ni mcm jadi pembantu koordinator games such as futsal, street soccer and of course these involve men kan. So aku ni dgn tak panjang akal sangat tanya dia, boleh tak? He; who is someone yang very concern about who I'm going to mingle with terus ckp, "Kau ni tanya soalan bodoh!" Yea, aku tak fikir perasaan dia. Niat aku cuma nak tambah pendapatan kitorang je. Utk future. But I don't mind dia tak bagi, because rezeki tu ada kat mana-mana kan. So, I'm fine with it. Tadi dia merajuk sampai cakap nak buat keputusan. Bila mcm tu aku terus mcm dah cuak dah. Tapi hehe he's so sweet, dia just ckp, tapi tak berniat pun nak buat keputusan utk tinggalkan aku. Kalau dpn-dpn, memang dia suka sgt tgk aku menangis teresak-esak. Lepas tu dia mintak cincin yg dia bagi aku balik, and mintak cincin yg aku bagi dia balik, konon tandanya kitorang takda apa-apa la. Tapi kecomelan dia terserlah bila finally dia tunjuk crossed-finger. And lepas tu senyum. Hehe maksudnya dia tipu aku la, dia tak bermaksud pun. Hehe comel kan?

Tiap kali dia cakap nak tinggal aku ke apa, aku mesti check jari dia. :')

Happy New Year LOL

Hahahahhahaha. Happy New Year sebab ni entri first untuk tahun ni. Krr krrr. Yea, malas nak update satu hal, takda idea dah dua hal. First thing first, aku telah berjaya menempatkan diri sebagai pelajar TESL UiTM. Syukur Alhamdulillah. Tapi aku agak cuak jugak bila fikir apalah result exam aku hari tu. -_-" . Sebab diri aku sangat dipenuhi dgn ke-tidak-serius-an yang melampau. Dalam erti kata lain, BANYAK MAIN. Sobss. Menyesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada berguna.

Dan untuk tahun 2011, adalah permulaan untuk hubungan baru aku. Heehee amboi miangnya. Ye, si dia bernama Meor Mohd Huzaiffah. Kenal dia dah lama dah. Dari 2007. Org kata dari mata jatuh ke hati. Haa lebih kurang mcm tu la, Huzaiffah ni tgk gambar aku then nak kenal-kenal lepas tu dia pun bagi gambar dia dan aku pun mula la dari mata jatuh ke hati jugak. Theehee. Masa tu awal 2007. Masa tu pernah la cuba nak bercinta, tapi masing-masing ada komitmen lain(org lain) so kiranya kami ni masa tu lebih kurang mcm scandal gitu. Tapi aku mengaku memang sayangkan dia la. Cuma dia lah masa tu memang tak pernah serius pun sayang aku. Hihi. Hubungan aku dgn dia masa tu, lebih mcm kitorang berbalas MMS, SMS, YM, jumpa pun jarang-jarang sangat. SMS pun kadang-kadang je. Lepas tu hilang, tapi sentiasa keep in touch la. Sekarang, kitorang dah jumpa balik. Alhamdulillah, nampak ikhlas dia bila dia bwk aku jumpa family. Aku & family dia pun alhamdulillah baik. Rindu dorang :') Dan utk pertama kali aku berani bagitahu mak & abah aku pasal dia. Selalu aku ambil masa lama baru nak bagitahu. Sebab kitorang memang ada perancangan untuk masa depan. InsyaAllah. Doa-doakan la yang ni yang terakhir. :)


Meor & Aina

I love him & his family. Terima kasih Umi & Abah. Tak lupa jugak Along, Angah, Qila, Yazid, Abg Arip, and Nenek! Rindu Nenek :'(

Blackie - Kekasih GELAP bf aku

Gegurl - Manyak langsi oh ini kucing hee