Posts

Showing posts from June 13, 2011

Entri Khas.

Image
Apa yang aku cuba sampaikan ialah tentang perihal boyfriend aku sekarang. Ye, dia memang kadang-kadang menyakitkan hati aku. Tapi at the end, dia lah yang menggembirakan aku.

Contoh 1: Aku kalau dgn family dia, memang rajin ke sana-sini, pergi kedai lah, pergi bank dgn kakak-kakak dia. Satu hari tu, masa birthday aku, dia marah aku sangat. Sebab semalam nya, kawan-kawan aku buat surprise birthday celebration untuk aku. Dia kecil hati sebab bukan dia yang pertama meraikan dengan aku, tapi dah nama pun surprise, aku tak tahu menahu langsung. And masa aku kat rumah dia, tak salah aku kakak dia ajak aku keluar kejap. Aku pun keluar. Dia dah sms aku marah-marah.

Sampai je rumah, dia cakap "Kau kemas barang-barang kau, balik Shah Alam."

Aku masa tu memang tak sanggup nak tgk muka dia, aku kemas brg aku, tiba-tiba lampu terpadam. Dia tak bagi aku kek. Tapi dia bagi aku hadiah yang paling aku suka seumur hidup, iaitu bunga ros merah. A bouquet of roses. Depan family dia. And he laughed…