Posts

Showing posts from August 15, 2011

Day 1 - KepadaMu Kekasih

Image
KepadaMu KekasihAku berserahKerana ku tahu Kau lebih mengertiApa yang terlukis di cermin wajahku iniApa yang tersirat di hati, bersama amali
KepadaMu KekasihAku bertanyaApakah Kau akan menerima ku kembaliAtau harus menghitung lagi segala jasa dan baktiAtau harus mencampakku ke sisi tanpa harga diri
Hanya padaMu Kekasih aku tinggalkanJawapan yang belum ku temukanYang bakal aku nantikanBila malam menjemput, ku lena beradu
KepadaMu KekasihAku serahkan jiwa dan raga jua segalanyaApakah Kau akan menerima penyerahan iniApakah Kau akan menerimaku dalam keadaan begini
Tension sangat bila tiba-tiba account hotmail kena freeze sebab kononnya bagi banyak email spam. Dah jadi satu hal pulak nak reset email tu balik. Dah lah alternate email adalah email yang bertahun tak bukak. Password pun dah lupa tahu tak.
"Email: greenwall_gojes@yahoo.co.uk"
Argh. 6 tahun dulu feeling-feeling nak gorgeous lah KONON. Dah lah email address ni ada influence dgn email ex-boyfriend dulu. Nak sehati-sejiwa lah ye? Dah lama mampus cinta tu Aina oi.
Okay fine lah kan, nak verify Hotmail, kena terjah inbox Yahoo ni dulu. So nak log-in, confirm lah invalid password, sebab dah lupa kan. Tekan lah "Forgot my password" tu, lepas tu keluar lah soalan cepu emas tu. Untuk verify yang kita ni betul-betul owner.
Question 1: "Where did you spend your honeymoon?"
Aku macam... "Haaa?"
Argh. Umur belasan tahun masa create email ni. Honeymoon pun aku tak tahu agaknya.
At last, aku give-up. Aku cuba godek-godek balik Hotmail. Haa. Ada pun. So just isi f…