Posts

Showing posts from January 8, 2013

Tak sabar tunggu awak, sayang!

Image
Selamat Tahun Baru Masihi 2013 ye semua. Lama gila lah tak menulis blog ni. Asyik blogwalking je. Last entry rasanya 2 weeks after I got married. Hehe. 
Sekarang ni Alhamdulillah, I'm 7 weeks pregnant, syukur syukur. Allah mendengar doa kami, walaupun ada yang cakap baru kahwin ni elok enjoy dulu ye dak? Tapi bagi kami, ada anak nanti lagi enjoy, insyaAllah. After 4 weeks baru lah start rasa loya semua tu, muntah-muntah. Now dah takut nak makan sebab takut muntah balik tapi I have to eat something kan?
Bila baring-baring dgn husband, before we sleep, selalu cakap dengan dia,
"Eh abang, kita dah kahwin lah"
"Dah nak dapat baby dah pun sayang", dia jawab.
Haha I still can't get over what we have been throughout 5 years of on-off relationship. 
Allah is the Greatest. He planned everything so beautiful. 
Tengah tunggu masa nak buat first scan je ni, I hope my baby will be fine and healthy. InsyaAllah Umi will give u all the nutrients u need. 
And baby, Umi min…