21.5.14

Batas Pergaulan di Pejabat

Aku memang ada masalah dgn org yang tak reti jaga pergaulan masa kat pejabat. Hubungan dkt pejabat, stays in office. Once bawak balik rumah, it becomes one of my problems too. Bayangkan, dkt office confirm kau kena selalu berkomunikasi, ni nak sambung berkomunikasi dkt rumah pulak. Ni especially yang whatsapp group ni. Aku memang tak boleh nak faham, isteri-isteri orang yang giat aktif berbual dlm group tu dengan suami-suami orang. Pergh. Banyak kali jugak aku dgn suami bertekak soal ni. Kadang-kadang, kita ni percaya suami kita, tapi perempuan lain aku memang tak percaya, unless dia (suami) kenalkan aku dgn kawan-kawan perempuan dia. Baru la make sense. Ni tak, main hentam dorang bersembang. Acah-acah macam scandal pulak. Bukan la suami aku, tapi ahli-ahli dlm group whatsapp tu.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home