3.12.10

Hello December!


Hai! Lama gila kan tak update? Hehe. So sorry. Sekejap je dah nak habis tahun 2O1O ni. Pejam celik ja kan. Tapi pejam celik pun, banyak jugak la sweet and sour memories. Bergaduh dgn family, boyfriend. Kekeliruan dgn diri sendiri. Haip. Tapi nak bagitau ni, saya dpt jadi student TESL. Yahoo! Syukur alhamdulillah. InsyaAllah akan cuba untuk buat yang terbaik.

Dan saya telah mengelirukan diri sendiri selama hampir 5 bulan, untuk meyakinkan diri sendiri siapakah yang layak bertamu di hati ini. Oh 'bertamu'. Haha ayat kau eh. Bodoh gila je rasa perasaan ni. Tapi biarlah, I wanna keep that to myself.

And yes December, be nice to me. You sound so lovely, please be pretty.