Bye Bye Kekasih, bersemadilah dgn aman.

You la yang paling nakal. You la yang paling bising. You la yang paling lain dari yang lain. Kenapa you pergi cepat sangat? Kenapa tak bergurau mesra dengan I dulu? Kenapa tinggalkan I? Walaupun you baru muncul sekejap, tapi family I semua terima you. I siap bawak you balik kampung lagi. :'(

I sedih la you buat macam ni. I teringat semua gelak tawe you. I teringat masa you cium cium hidung I. Haih rindunya. Takpe la, I redha. You pergi la. Lagipun you sakit. Tak nak tgk you menderita walaupun perit melepaskan.













Bye Alejandro, walaupun you muncul sebulan, you tetap kucing angkat terceria pernah I ada. :'(

Comments

  1. ceh, kucing rupenyer..
    cukupm kali kedua tertipu kat dpn laptop utk hari ni..

    ReplyDelete
  2. kau bernafsu songsang?

    whte out tu bukn name filem ke? gua klik tadi ingat boleh layn viter tu.tapi nuffnnang saja.

    ReplyDelete
  3. aku bersimpati kepada aina! serius mmg simpati.. kali ni mmg simpati! aku bukan main-main la dlm bab nih!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump