Posts

Showing posts from June 2, 2010
okay. hidup aku sekarang berulang alik dari ampang(ipoh) ke ipoh raya. mcm haram aku asyik nak tercakap bunga raya je. aku keluar rumah 8.35am, aku akan gunakan skill memandu F1 aku untuk sampai office cepat atau on time. yang membengangkan aku ialah apabila ade org bangang yang memandu slow dkt right lane, aku nak hon takut org tua, kang mati lemah jantung aku pulak kena kan walaupun takda undang2 dilarang meng'hon'(kecuali dkt hospital). lepas tu, aku tak suka org yang bwk kereta nak cucuk2 aku, sabar la oi, aku tgh memotong ni kan, kau nak aku laju takat mana lagi, mau je aku brake mengejut, tapi fikir tu kereta abg aku and duit aku bkn la byk sgt, aku sabar kan aje. pernah dkt highway ade bus hon2 aku, padahal aku dkt lane tengah kot. babi sgt bas ni nak hon hon aku. buat malu aku je org tgk mcm aku ni pemandu yg lembab. and dkt roundabout, TOLONGLAH memandu kat lane yang betul, kalau kau nak ambil turn pukul 3, sila lah duduk kat lane kanan. maaf bukan duduk, drive. yg la…