HMmm

Saya nak ke sini plsss boleh tak plssss. Hari tu baru je balik kg, pic ni diambil masa baru balik dr Pantai Merdeka,Kedah. Haha sambil drive pun boleh snap pic, alah jalan kosong la, so takpe la. (haha byk la takpe, dah la bwk anak org, terbabas masuk ban baru tauu)

Hmm kenape saya nak ke sini? Sini sgt tenang, sgt aman, boleh nampak sekawan burung terbang, dan juga ikan puyu. Hijau sgt menenangkan (oh, i wonder if my blog pun sama)







:: I hope my life's getting better ::

Comments

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump