6.8.09

Jiwa berubah, oh ye ke?

Saya rasa jiwa ni mcm dah melekat dgn lagu-lagu retro. Mana taknya, pagi-pagi berkumandang lah suara S.Y (Salleh Yaakob), K.E (Kak Engku) dan KR (Khairil Rashid). Oh sunggug ntah apa-apa je, tapi kadang-kadang enjoy jgk dgr lagu merapu 'Mat Salleh' haha. Apa-apa lah, yang pasti lagu-lagu dahulu lagi berkualiti dari sekarang.
Haha, no la, actually saya mendengar semua jenis lagu. Betul! Kalau bab-bab hiburan ni saya tak peduli sgt, saya lebih suka memanjakan diri. Nak ke spa? Belum berkemampuan lagi, setakat pergi saloon cuci rambut boleh la.
ehh stopp, almost 5pm, office nak tutup,later sambung cerita yang dirumah pulak.

::ps; malam ni date dgn huda dkt gerai kuetiau sebelah pasaraya billion yang terkenal tu. ::

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home