14.10.09

Jangan seronok sangat.

Hoyeahh tadi dah present project Joomla saya yang tak seberapa tu. Baru presentation depan company, belum depan panel UiTM lagi. Hadoi takut la wehh. Joomla sangat simple. Bukan la SANGAT, tapi pretty much easier compare to others kan. Sebagai web developer ni, saya kena la ikut kehendak klien kan. Hm at least I've tried my best. Lessons learnt; jgn buat kerja last minute wehh menangis kau nanti nak mintak tolong kat sapa. Help me help me! Internet ni sometimes mcm baaaaaaikk punya, tapi kadang-kadang mcm tuuuuuuttt pun ada sebab ia telah melalaikan saya. Kat office ni saya guna laptop and desktop. So kejap mata pandang laptop, kejap pandang desktop. Of course la kadang kadang terkedek-kedek refresh tweetdeck. tgk notification fb. lepas tu main superpokes pet kejap. main poke poke org lagi. last-last keje ke mane tah. haihh . saya tak tau la sama ada saya telah memalukan abah atau tak tadi. he's one of the staff yang tgk presentation, i talk sooooooo slow mcm kura-kura tak dapat berak. plus mcm tergagap-gagap lagi. Oh God. Luckily they didn't ask much, sebab most of them are working on R&D, so anything web web ni they all like mcm "whateva" je la. But i do receive suggestion to improve the web. I'll try adding up before i blah okay. And hari ni dah dapat sijil tamat intern. Heehee dan esok ade makan-makan sikit. Kak Lia dah warn jgn bfast pagi esok. Padahal cerita ni abah dah bitau semalam. cheh baru ingat tak mau dtg ofis esok. Hehe ofis yang ntah-ntah sampai ke TUA menapak kat sini lagi. memori memoriii. okay la. bye.


7 Comments:

Blogger siggplus said...

aku guna tweetdeck mcm suggestion kau kt entry sblum ni, dan sgt lah best..xpyh dh nk refresh2 twitter mcm slalu tu..

aku pn nervous kalau present..tetibe je jd peluh2 n adrenaline rush tinggi..heh

October 14, 2009 at 5:45 PM  
Blogger Ries Lee said...

aku rindu nak wat presentation mase zaman belaja dulu...

October 15, 2009 at 4:21 AM  
Blogger Aina Aadnan said...

@siggplus aku tak berpeluh tapi sumpah aku gugup.sangat2.

October 15, 2009 at 8:15 AM  
Blogger Aina Aadnan said...

@Ries Lee haha meh la buatkan presentation aku kat UiTM pulak. memang kene zasss aku kat sana nanti

October 15, 2009 at 8:16 AM  
Blogger Eyra said...

hey babe! another makeup class is coming in in KL soon! 1st nov, if bwk kwn, dpt rm20 off utk setiap sorang yg dibawa! reg now! 016-2128740

http://www.eyrarizal.com

October 16, 2009 at 1:50 PM  
Blogger paraxixth said...

dulu gua final projek buat robot siap dapat no3 lagi

klik nuffnang lu lagi

October 16, 2009 at 5:38 PM  
Blogger Aina Aadnan said...

lu jangan berlagak ah paraxixth.
boleh ajar aku ?

October 17, 2009 at 10:09 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home