Random Photos, Random Thoughts, Random Dreams

Blog owner


1 day old kitties

memey and her adopted son,Alejandro.
Adopted on Sept 30, 2009

1/2 month old kitties

Kijang - the big nose and snob one

Janggut - the handsome one, very gagah perkasa tau


This is what i wore today - kroks. HAHA


Random Dream: I was dreaming about having an affair with my officer. Oh gila gila. A good friend of Mak and Abah kot. Plus his wife pun kat sini. Macam mana dia boleh masuk mimpi saya? Tak pernah fikir pun pasal dia. Siap saya boleh baik lagi dengan anak dia dalam mimpi tu. Tu la, lain kali baca doa and basuh kaki sebelum tidur! Ni naik katil je terus mengeroh. Mana tak jadi mcm tu.

Tips tak nak mimpi jadi kenyataan: Ceritakan mimpi tak best anda tu kat orang lain.
Tips nak mimpi jadi kenyataan: Haha jangan ceritakan mimpi best anda. Saya pernah cuba try test, dan ia memang benar benar terjadi. Mimpi someone I lovED called, and saya diam ja, one day, tgk ada call dekat phone, and it was him. Gila, mimpi jadi kenyataan. ;)


Apa-apa pun, mimpi ni mainan syaitan je. Tak boleh percaya sangat walaupun sometimes coincidence do happen. Melainkan u do istikharah or what, rujuk lah pada yang berilmu.

Daa daa!

Comments

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump