19.11.09

Jom la tumblr-ing pulak

Yang suka bangunan dan architecture tu, boleh la jenguk-jenguk siniii. Mesti ada kan yang nak inspirasi deko deko dekoooo.


Kalau korang suka fashion, meh datang tgk 'rupa buk' ni, sumpah nanti awak rasa mcm nak je pakai semua baju tu walaupun awak tak boleh.



And kalau ada yg suka merudum perasaan, rasa tertekan, rasa mcm nak bunuh diri lepas tgk diri kalah dalam Mafia Wars, boleh tgk rahsia org kot la sama dgn problem korang kann.


Hah selaku peminat kucing tegar, boleh tgk jugak pics kucing yang cute gylaaaa kat sinii, kau jgn cakar screen pulak tgk kucing tu. Takda 18sx kat situ.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni la fav past time sayaa. Hehe





2 Comments:

Blogger ♥miszluna™ said...

huhu..

tumblr hg dlu ape dh jd?

November 19, 2009 at 4:27 AM  
Blogger penanya (?) said...

aku nak mengucapkan ribuan terima kasih. tq tq semua link tumblr kau aku suka <3

November 23, 2009 at 6:44 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home