Arghh nak update apa ni, tadi dah type, lepas tu CTRL+A, delete.

Ish ish. Otak dah tak berfungsi. Bahaya ni. Where's idea? Lari pi ikut sapa nii. Teringat masa awal-awal blog pakai Myspace je, mcm-mcm idea ade. About poverty and all. Tapi sekarang, haiyoo.

See. hampir je lagi nak CTRL+A delete lagi. Kalau tgk dashboard, berapa byk dah post draft.

Ni yg rase nak mencarut. Okay bukan, rasa mcm nak harmonize lagu, mcm dlm kereta. FAILED.

Comments

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump