Chipsmore!

Hello Hi Sorry. Hihi. I've spent to much time on Facebook, Twitter but I haven't had the time to write on this blog. Kadang-kadang log-in tapi main tukar-tukar layout je. Argh. I guess writing needs idea(s) and good mood. Tapi bad mood pun can do jgk, cuma nanti entri tu ada berbaur marah-marah lah kan. Tapi sebab hari ni hari Jumaat, so takmo marah-marah ye korang.

Rasanya lepas ni nak post entri on Friday, ke nak hari Ahad? Because it's the end of the week kan. Satu entri satu minggu. Baru senang nak cerita, maybe?

Eh, laa, lupa nak update. On 18th October hari tu kan, ada interview TESL dkt UiTM. Alhamdulillah, interview went well. Less than 10mins. Yang risaunya satu je, takut tersalah cakap. Kadang-kadang kan kita boleh termembebel benda bukan-bukan. Contoh, nak cakap pasal current issue, tapi apa yang kita bualkan, tak relate dgn isu tu. -__- Takpa lah. Hope korang doakan jugak. Mintak-mintak dapat sebab TESL dah jadi favorite course since after SPM lagi.

Ok lah. End for this week, jumpa minggu depan ok. :)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump