Ipoh oh Ipoh!

Ipoh cool oke. Kata lah apa pun, aku suka duduk Ipoh. Ipoh itu cool. Cool itu Ipoh. Haha oke, melampau. Tak, sebenarnya kan tadi kan, pergi De Garden, saja la nak masuk Strawberry Moment, ada chocolate fondue tau. Haha selama ni kalau nak makan strawberry celup chocolate kena pergi Ipoh Parade, itu pun tak sedap, chocolate tak cair sebab taruk dlm fridge -__-

Dan sekarang, lupakan Ipoh Parade, mari ke Strawberry Moment, De Garden Ipoh. Utk orang-orang Ipoh lah kan. Yg duduk KL ke Damansara ke, korang tak payah risau, kat sana berlambak kan.Tapi yang duduk Ipoh ni, moh kiteeee weeeyyy.



Ini portion untuk dua orang. RM17.90 je. Reasonable lah kan. Ada strawberries, tomato cherries, marshmallow & curut coklat. Nyummm! Ada jugak portion utk 5-6orang, bayangkan je lah banyak mana kalau 5-6orang makan. Hehe.

Ok bye.

Comments

  1. hye.
    i org ipoh gak!
    ipoh mmg cooolll..

    nway, ktne de garden kt ipoh?
    criusly xtaw..
    daku musafir di angin lalu...=[

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump