Posts

Showing posts from June 24, 2011

Teringat..

Image
Salam Jumaat semua. Tiba-tiba, time tgh bersantai pagi-pagi ni, teringat pulak yang dulu diri ni banyak je idea nak menulis. Rindu Myspace. Nak tau kenapa? Sebab dulu pernah menulis dekat blog Myspace. Something about poverty, siap dgn illustration lagi. I have no idea where did I get all the inspirations. But the post got commented by lots of people (masa tu la). Ni cerita 6 tahun lepas. Maknanya time tu aku baru 16 tahun mcm tu. Otak pun maybe fresh lagi. Online pun dekat cyber cafe je. Haha. Ok tiba-tiba teringat pulak zaman chatting dkt MIRC. Apa entah nick name aku. Tapi aku rasa masa tu, getting to know what internet is ada pros and cons dia. Sebab kerap sangat aku pergi cyber cafe, sampai one day aku rasa malas na k kunci basikal, lalu basikal aku telah dicuri. Hehe. Padan muka aku. Dating pun dekat cyber cafe. Cerita lama.
Teringin nak jadi seseorang yang sentiasa ada idea menulis. Bukan sebab nak naikkan traffic or nak glamor ke apa, just utk jadikan blog aku something yang be…