14.8.09

Besok ke Negeri Sembilan, iyolahhhh


Hellllo, esok saya akan ke negeri sembilan darul khusus, pegy kenduri kahwin sepupu saya di Felda Lui Selatan, Bahau. Hehe dah dekat dah dgn Segamat, but there's nooo way i can go there, TAK BESTNYAAAA, hmmmm haishh bored gilaaa. And of course saya akan jadi co-pilot, jeng jeng jengg, saya suka drivee, vroooom vrooommm. Haha boleh tak kalau cita2 saya nak jadi pemandu F1? B jgn jeles kalau saya jumpa michael schumacher duluu. hehe justt kiddding, takkannya laa, tapi saya boleh memandu dr Segamat ke Ipoh dlm masa 5jam je weeehh. *sniff kembang hidung*, tapi sampai rumah je abah mcm mrh, ye la, drive tak rest langsung. ich ichh. minumlah livita dgn madu asli. Chowwww.



Gambar yg konon-konon 'chicky meal'


2 Comments:

Blogger chipsmore said...

comel pkai shawl..
muke u ni cam familiar la ;)

August 15, 2009 at 1:25 AM  
Blogger s h o P P e L I S T a said...

hi...
sorry that i have to contact u thru tis method
cos u didnt email me direct
yea, the aldo shoes u enquiry
is available
inhand stock
do get back to me if u're interested
thx

August 18, 2009 at 9:53 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home