You dwive me cwazyyyyyy

Oh la la la. Kenapa saya ni seorang web developer? Cehh intern je weh. Penat oOoO. Saya ni masa kat UiTM tak pernah tgk pun Internet Programming, berlagak la konon kan cakap boleh belajar ikut buku je. Sekarang, HAMBIK KAUU. Dapat Joomla lagi, dah tu kena transfer ke webserver dkt HQ sana, aduhhh dah la nak tukar image punya la payahhhh. 2 minggu kot saya cari sumber sana sini. Nasib lah ada communiy Twitter, when I tweet, they come to rescue. Thanks TWITTERS. Finally hari ni, dalam pukul 12kot, baru dpt figure out how. Syukur syukur. Now I know how to change the images such as logo, header, newsflash n bla bla bla. Thanks to Google Chrome jgk, sebab ke'easy'an I nak access the web's information Siap label lagi tauuu.


Apa-apa pun, I learn new things, InsyaAllah I'll success. ;)

Comments

  1. haaa......

    dh ley komen pun..
    huhu...


    hee..
    nnt ajar aku lak weh..
    :p

    ReplyDelete
  2. wah nak ajar? haha aku pun terkial2 ni tauu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump