Decorating white space.


love this a lottttt.

heart this.

so cute! i would have bite 'em. grrr

adorable

simple.

i am looking for this.

great combination of color, calming.

believe me, if i have this, i would have studied harder..

..and this would do too..

..so do this.. *sigh*

i wanna be a sleeping princess or maybe a sleepy princess, eheh?

for mak and abah *oh ckp je la for me en husband, hihi*

for me *for daughter of mine wahaha*

for abang *or for my son, haha*

for adik *or my other daughter, [laughing non-stop]*

place where I spend the day reading *dreaming*

more color,kids area

so so so lovinn it!

ahhh rumahku syurgaku.

pictures are courtesy of freshome.com

hehehe if i own a house, the decoration will be like this lah kan. lots of whiteeeee. lots of wooooodddd. i dont mind if its going to be a small house [kecik pun comel pa?], but the decoration will ABSOLUTELY like this. my future husband kena suka ni, kalau tak, jgn kahwin. HAHA. *serious niii*. except for the wooden floor tu, boleh change kot, pakai parquet pun takpa. at least element tu ada. why i choose white? hmm senang match kot. hehe kan? i.d.k. im not the expertise. i dont mind if i have a kids, and they will conteng-conteng, but make sure, use crayon aaa, boleh jadi some sort of decoration, artsy gitu, haha. wah berangan byk ni. pedulik ah. but i know, these wooden furnitures will cost me a lot, takpa la, pelan-pelan kumpul duit. after diploma ni, cari kerja, kumpul aset, yay! then baru nak sambung degree.


xoxo,
Minah Jenin

Comments

  1. amboi...
    tinggi nye angan2 ko..
    huhu..


    tp citarasa kite lebey kurg jek..
    aku pn ske warna2 pastel ni..

    umah aku nnt xtau ah mcm ne..
    dh la nk anak 8...
    hahahha



    tp gile la ko...
    smpt je ber-angan mcm ni kn kt tmpt keje

    isk3

    ReplyDelete
  2. cantik sangat! :)
    I pun suka sangat semua tu. hahaha :)

    ReplyDelete
  3. eh dia ni praktikal ke asik search benda benda macam ni? ahha

    ReplyDelete
  4. wahahaha. menyelam minum air la. hee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump