Akhirnya..


Wahhh saya akhirnya benar-benar mempraktikkan penggunaan baju kurung. Saya pakai pegy mall wehhh. bukan sebab after weds ke ape k, memang nak pakai plus kesayangan suka tgk saya pakai baju kurung, ehehe. Haha byk jugak la mata yang memandang. Ayu sangat kot. *ceh perasan
rujuk entri ni jap cotton dan terompah

Baju kurung cotton, kasut merah, beg biru. erk? clash gilaa. Sory la eh syg, saye memalukan awk. HAHA *dlm hati aku, pdn muka.

Sebab bosan dgn rambut, before tu saya pegy potong rambut dulu. hehe alah saya tak reti la nak style2 ni, potong ala cendawan je. jadi laaa kan?

Naik scrambler pergi JJ. okay, mcm lisdawati dlm movie KL Menjerit. Haiyooo. Tapi best, byk angin kene muka.

Malaysia mmg majmuk. Raya apa pun, mesti semua kaum pun sibuk shopping sakan. Terima kasih Megasales [walaupun saya tak berkenan apa2]

Oh oh boleh jamu mata tgk blog ni http://shoelust.tumblr.com


juadah SEBENAR berbuka selepas melantak Big Apple

Apa-apa je lah: Tak paham kenape ade je yg tak puas hati.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump