5.11.09

Sorry la.

Sorry, tak update cerita baru. Haha mcm mana nak update, sibuk ja dok tgk 'Nur Kasih", khayal betul tgk Adam. Eh bukan, tgk Nur dgn Adam. Ni pun ada masa sebab terstreaming episod 14 dulu, supposedly episod 13 sebab now tgh tgk episod 12. eh pening dah ayat. Apa yang best pasal Nur Kasih ni, tgk Adam berubah dr jadi setan tu someone yang completely opposite. Lepas tu tgk Nur peeping Adam yang tgh buat kerja. Aww. And she likes Adam dari zaman sekolah lagi. Macam dulu-dulu minat budak kat sekolah conteng-conteng kertas "Aina <3 _ _ _ _ _ ". Tersenyum je sorang-sorang tgk cerita ni. Hehe memang la sorang-sorang sebab saya sorang-sorang dok rumah layan cerita ni. Takpe la kan, cerita ni, bukan cerita Maria Ozawa. HAHA.

Bila awak dah taubat nasuha, tolong lah, jgn ulang kesalahan lama. Jgn mintak awak jd mcm dulu. Jgn kata, normal la lover mintak mcm tu, mcm ni. Saya tak suka. Long distance r/ship is better. Lebih rela tak jumpa.

Kucing saya tinggal 2 ekor je, memey and jokerina@manjalara. lagi 4 sudah mati oh. sedih gila. tapi nak buat mcm mana, dah ajal.

5 Comments:

Blogger QQQ said...

/Aina Aadnan sedang dijangkiti virus jiwang, sila ambil Blogohol sekali sehari/

Adam dan Nur, huish, paling meremang time orang kampung cakap "wah macam pengantin baru je"

siut, mau x macam tu, dah lama mana berjauhan!

huehue!

huish, jgn disebut maria ozawa, nnt traffic kamu akan meningkat!

ps: takziah diucapkan ke atas pemergian haiwan2 kesayangan aina!

November 5, 2009 at 4:30 PM  
Blogger Ries Lee said...

long distance relationship lebih manis...
boleh rindu-rinduan...
main hantar email (dulu surat belang2 merah biru)...
hahaha...

November 5, 2009 at 5:34 PM  
Blogger siggplus said...

yup long distance relationship is the best..benda paling bermakna bila dapat jumpa lepas dah lama gila tak jumpa..heh

lepas ni traffic kau mesti meningkat sebab keyword maria ozawa tu..heh

November 5, 2009 at 9:37 PM  
Blogger QQQ said...

wei, sudah-sudahla ngorat aina, long distance tu dimaksudkan aku la tu! aku la!

November 6, 2009 at 3:23 PM  
Blogger cik EPAL said...

mesti comel kan kucing kucing tuuu ;)

November 11, 2009 at 6:31 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home