Penawar rindu, padamu seorang.

Haha nyanyikan lagu ni dgn versi Dayang Nurfaizah or yg featuring Imran Ajmain, it'll feel less 'jiwang'. Tapi of course la yang original punya nyanyian Rafeah Buang lagi best kan.

The last 3 days I was at KL, sebab kena pergi kenduri dkt Negeri sembilan then saje la nak jalan-jalan sikit. TAK BEST. I've never liked being in KL. Sebab dkt KL la pernah gaduh teruk pasal traffic jammed and gaduh itu yg menyakitkan okay. We went to Sungai Wang Plaza on Saturday, my brother nak beli hp, and the next day melayan karenah adik nak pergi Petrosains yang dah julung-julung kalinya dia pergi. Then we off to Ikea, nak beli lampu. best betul ikea ni kalau takde orang. Ni dah mcm pasar malam. Hmph. Kesimpulan; i prefer to live in Ipoh than KL, walaupun great chances to have MORE fun kat sana, tapi sampai bila nak ber'having fun'nye pun. Memang muda hanya sekali, so make use of it.


yeye je la aku ni. haha.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump