Maafkan kita wahai rambut.

Kepada Rambut,

Maafkan saya sebab tak membiarkan awak hidup panjang hingga ke bontot saya, or at least sampai ke pinggang saya. Saya mempunyai habit suka mengerat awak, dan menyesal di kemudian hari. Oh Rambut, saya bukanlah adore awak sgt, sebab awak biasa-biasa je, tapi, umm ketebalan awak tu buat saya syg, kekembangan awak tu, buat saya rindu. Rindu tengok muka saya kecil bila awak besar. Tapi menampakkan kepala saya besar pula kan.

Rambut, walaupun awak hitam seperti arang, saya tetap suka. Saya belum lagi celup awak dgn warna lain. Pernah berniat, tapi, nanti saya rindu awak yg hitam. Rambut, promise me awak akan panjang balik pls? Pls? Awak tak merajuk kan saya asyik potong awak?



before (tak panjang sgt pun)



after (agak pendek juga la)

Comments

  1. comel lg rmbut pnjg sblm potong 2.. sweet sgt2.. prompuan melayu terakhir la plak..

    ReplyDelete
  2. hehe tu laah, takpa, rambut ni nanti tumbuh balik. kite simpan panjang2 okeh.

    ReplyDelete
  3. rambut lama nampak nampak mature.
    rambut baru nampak nakal ckit.. tapi u tetap pujaan hati aku.. :)

    ReplyDelete
  4. teman rase lbh baik rmbt pnjg cam pic atas 2.. ok la dri rmbt pendek..nampk nakal cikit..hehehe..ape2 pun you cute

    ReplyDelete
  5. i pon suka rambut u ! bole i knl dgn u ? u nampak mcm rihanna la ! theeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  6. ya ALLLAAHHHHHHHHH! ainaaa
    awat buat rmbut macam tu!

    adoiii!!1

    ReplyDelete
  7. knapa sume haircut anda tampak baek di atas kpala anda???
    cis!
    jeles!

    ReplyDelete
  8. cantik sungguh ciptaan ALLAH S.W.T..syukur

    ReplyDelete
  9. aina, comel gila!
    ko sesuai berambut macam tuh agaknya. ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump