2.9.10

Maafkan kita wahai rambut.

Kepada Rambut,

Maafkan saya sebab tak membiarkan awak hidup panjang hingga ke bontot saya, or at least sampai ke pinggang saya. Saya mempunyai habit suka mengerat awak, dan menyesal di kemudian hari. Oh Rambut, saya bukanlah adore awak sgt, sebab awak biasa-biasa je, tapi, umm ketebalan awak tu buat saya syg, kekembangan awak tu, buat saya rindu. Rindu tengok muka saya kecil bila awak besar. Tapi menampakkan kepala saya besar pula kan.

Rambut, walaupun awak hitam seperti arang, saya tetap suka. Saya belum lagi celup awak dgn warna lain. Pernah berniat, tapi, nanti saya rindu awak yg hitam. Rambut, promise me awak akan panjang balik pls? Pls? Awak tak merajuk kan saya asyik potong awak?



before (tak panjang sgt pun)



after (agak pendek juga la)

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

comel lg rmbut pnjg sblm potong 2.. sweet sgt2.. prompuan melayu terakhir la plak..

September 2, 2010 at 11:51 AM  
Blogger Aina Aadnan said...

hehe tu laah, takpa, rambut ni nanti tumbuh balik. kite simpan panjang2 okeh.

September 2, 2010 at 12:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

rambut lama nampak nampak mature.
rambut baru nampak nakal ckit.. tapi u tetap pujaan hati aku.. :)

September 2, 2010 at 12:18 PM  
Blogger Aina Aadnan said...

waa. thanks cik anon :)

September 2, 2010 at 12:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

teman rase lbh baik rmbt pnjg cam pic atas 2.. ok la dri rmbt pendek..nampk nakal cikit..hehehe..ape2 pun you cute

September 2, 2010 at 4:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

i pon suka rambut u ! bole i knl dgn u ? u nampak mcm rihanna la ! theeeeeeeeeeeeeee

September 2, 2010 at 6:02 PM  
Blogger Huda Luna said...

ya ALLLAAHHHHHHHHH! ainaaa
awat buat rmbut macam tu!

adoiii!!1

September 2, 2010 at 7:58 PM  
Blogger nur shahida samsuri said...

knapa sume haircut anda tampak baek di atas kpala anda???
cis!
jeles!

September 3, 2010 at 2:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

cantik sungguh ciptaan ALLAH S.W.T..syukur

September 3, 2010 at 9:36 AM  
Blogger Miss Zuhairah said...

aina, comel gila!
ko sesuai berambut macam tuh agaknya. ;)

September 3, 2010 at 2:54 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home