Posts

Showing posts from April 11, 2010
Arghh nak update apa ni, tadi dah type, lepas tu CTRL+A, delete.

Ish ish. Otak dah tak berfungsi. Bahaya ni. Where's idea? Lari pi ikut sapa nii. Teringat masa awal-awal blog pakai Myspace je, mcm-mcm idea ade. About poverty and all. Tapi sekarang, haiyoo.

See. hampir je lagi nak CTRL+A delete lagi. Kalau tgk dashboard, berapa byk dah post draft.

Ni yg rase nak mencarut. Okay bukan, rasa mcm nak harmonize lagu, mcm dlm kereta. FAILED.