9.7.11

Oh please lah aku nak berhadapan dgn benda macam ni. Sebab ni lah aku prefer utk tidak terlalu bergaul dgn ramai org. Tak bergaul pun still ada yang talk shit about u. Just because I talked too much about my relationship. Itu laman aku. Kalau tak suka, please scrolllllllll sampai tak nampak. Aku tak paksa. Mula-mula, doakan yg terbaik. Lepas tu? Talk behind my back. Ye I'm someone yg obses dgn cinta. Nak tau kenapa? AKU TAK RAMAI KWN MCM KAU, KAU & KAU. Aku senang dgn kehidupan aku skrg ni. Tapi aku bersyukur, ada yang betul-betul faham aku. Ah benda ni remeh je sebenarnya kalau aku nak caerita dekat sini. Aku stop sekarang.

p/s: Aku marah sebab aku tak sangka sesetengah org tu mcm tu. Percaya org berpada-pada Aina.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

biasa la aina, mulut manusia ni.. bukn nye tau dosa dan pahala.. 'Do it Your Self'

July 11, 2011 at 10:56 AM  
Blogger Huda Luna said...

aina. sabaq. aku tahu mcm ne rasa macam tu.
aku lagi teruk kena aina.
smpai skrg org dok ngata lagi pasal aku dgn ex aku
nyampah sgt2

July 12, 2011 at 2:17 AM  
Blogger Aina Aadnan said...

Thanks anonymous. :)

Hehe sabor je huda, biasa la kan.

August 15, 2011 at 4:11 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home