feedback.

Ya Allah
Dapat banyak feedback regarding post pasal Real Ingenious tu. Kenapa lah ada Melayu mcm ni. Saya takpa lagi, hampir terkena. Ada yg email semua yg dah lost hundred thousands of RM. Banyak tu. Dosa besar aniaya orang ni. Kau kalau takda pelajaran pun, janganlah buat jahat mcm ni kat orang. Haram duit tu. Kau kalau betul-betul nak involve dalam investment, buat betul-betul. Ada unit trust, ada saham. Yes sekarang terbukak mata bahawa memang takda cara cepat utk dapat duit. Ada, tapi haram lah kan.

To all victims, who have emailed me, or commented on my post, harap-harap korang banyakkan sabar. I will help apa yg terdaya.

Comments

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump