8.1.13

Tak sabar tunggu awak, sayang!

Selamat Tahun Baru Masihi 2013 ye semua. Lama gila lah tak menulis blog ni. Asyik blogwalking je. Last entry rasanya 2 weeks after I got married. Hehe. 

Sekarang ni Alhamdulillah, I'm 7 weeks pregnant, syukur syukur. Allah mendengar doa kami, walaupun ada yang cakap baru kahwin ni elok enjoy dulu ye dak? Tapi bagi kami, ada anak nanti lagi enjoy, insyaAllah. After 4 weeks baru lah start rasa loya semua tu, muntah-muntah. Now dah takut nak makan sebab takut muntah balik tapi I have to eat something kan?

Bila baring-baring dgn husband, before we sleep, selalu cakap dengan dia,

"Eh abang, kita dah kahwin lah"

"Dah nak dapat baby dah pun sayang", dia jawab.

Haha I still can't get over what we have been throughout 5 years of on-off relationship. 

Allah is the Greatest. He planned everything so beautiful. 

Tengah tunggu masa nak buat first scan je ni, I hope my baby will be fine and healthy. InsyaAllah Umi will give u all the nutrients u need. 

And baby, Umi mintak maaf if Abah and I didn't treat you right during the early first trimester. Abah is still trying to adapt my moods swing, and Umi is trying to control it. I love u so much. Stay healthy sayang.


1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

taniah.. :)

March 12, 2013 at 11:30 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home