14.3.14

Harta Ibu

Hari first dpt bersama Ibu :')

Dengan Maktok dari Ipoh.

Badan dah start bambam. Masa ni sebulan lebih

Hehe tido mesti nak berpeluk. :')

Semoga jadi anak yg soleh ye syg.


Actually entri ni agak sedih. Sebab imbas balik gambar-gambar Qimi masa lahir kan. Rasa mcm dia kecik sgt dulu. Dia lahir 2.95kg. Tak bambam sgt. But its normal for babies. Masa lahir, I remember his hair, cacak2. And family pun ingat ni anak cina. Sebab mcm sepet je. Hehe kulit tak cerah, masa baby ingat Qimi ni hitam manis, but actually he is quite fair.



Now he is everyone's bambam! Haha kawan ibu ke kawan ayah ke, family Ipoh, family sini, semua panggil dia bambam. Subhanallah. He is a very good boy and sgt bijak. Banyak cakap. Tgh tido pun kadang-kadang dgr dia bercakap. Dia suka sembang dgn ayah. Suka belek-belek muka, kaki. (Are you going to be a doc, son?) Sukaaaa sgt senyum & ketawa. Semoga Allah panjangkan jodoh kita ye anak.

1 Comments:

Blogger Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, comelnya bambam! hehee semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. amin~~~

April 3, 2014 at 4:24 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home