suka-suka


Apa nama betul awak?
Aina Fadzilah Aadnan - nama abah memang ada dua 'A'

See full size image

Diri awak ni mcm mana?
Oh, saya rase independent kot. Boleh shopping sorang-sorang. Bercuti sorang-sorang pun boleh. Lagi bahagiaa. Pencinta haiwan sejati. Mark ye, "haiwan", bukan "serangga".



Awak tak boleh hidup tanpa?
My 4.75 Acuvue, Vanilla Vanille, Lady Speed Stick, J&J Lotion, Olay White Radiance Lotion, facial cleanser, black eyeliner, eyebrow trimmer, shaver, Pure Essential Jojoba Talcum. These are my everyday essentials. I dont wear heavy make up, like foundation, just a hint of blusher(sometimes) if my face looks tooo pale.

Two favorite items

Kelemahan awak?
Ohh, banyak kot. Over sensitif, over react. To be exact, minah over. Haha. Org jawa cakap saya ni cengeng, and I hardly trust people(ye ke?), lurus bendul, too naive, nodding without knowing. Easily fall, pendirian tak tetap. [boleh tgk dari tulisan yang berubah-ubah]. eh biarlah, font kan memang byk jenis.
Apa yang awak tak suka sekarang?
Internship. Duhh, saya nak pusing balik masa, dapat good result in SPM, terus continue degree dalam field yang saya suka. Sci comp? Tak mau, saya nak lain. ;(



Apa yang awak takut?
Mati lah.

Cinta hati awak?
Ops, hehe Memey [lesbo?] . Bukan la, memey dan anak-anak. Kucen tercenta, hehe. And family.

Siapa yang awak tak berkesempatan lagi nak jumpa?
Hmm. Selain artis faveret, oh oh, Odah, Sarah, dan juga Sapix [mr chipsmore,suka hati u lah nak anggap i ape] hm


Suka baca blog siapa?
Hanis Zalikha, Iz, Sue Anna, Keen, Huda dan geng-geng beliau.

Apa yang awak tengah buat sekarang?
Kat office, blogging [mujur lah intern je, kalau tak kerajaan marah staff yang blogging office hour ni]
Mineral Research Centre, Ipoh

Apa yang awak tak sabar?
Tunggu orang meminang. Haha. Tak, nak habiskan diploma, then maybe kerja for a year, kemudian baru sambung degree. I can't wait to have my own car. Tak payah pinjam abah atau abg punya lagi. Lecehh.

suka van ni sebenarnya ;(

U wish u were in..
JB :(


Any songs yang awak tgh dengar sekarang?
Lagu merepek ape ntah dkt Sinar, sangat merepek. Bukan lagu merapu Mat Salleh, tapi sumpah merepek gila lagu ni.

Any talent yang awak nak?
Menjahit! Nak pandai jahit-jahit. Boleh buat baju sendiri.



Ada nak jadi orang lain?
Tak tau, belum terfikir lagi.


Apa yang awak selalu buat?
Order stuffs, lepas tu pending sebab mcm nak tak nak je barang tu. Sorry ;(

Paling best bila?
Duduk rumah, ada show best dekat ASTRO, chilling atas couch sambil minum sirap, and makan chicken ball. Dgn 4 kitties on my lap. Kish kish them. Hehe.

Suka bila?
Lepak dgn nad, syuma, n kak waney. Dorang sumpah kelaka doe. Syuma, study hard, balik boleh buat rambut aku.

Teringin apa?
Jeans Ed Hardy, True Religion pun okay. To that someone, pls cari kan tau ;D


Last thing u ate?
Mee Goreng dkt pantri and teh o ais, usual drink.


::hehe dah dah, soalan buat sendiri ni. Ada ke tanya diri sendiri, pathetic betul.

Comments

  1. perkara paling takut mati??
    knp lak takut mati??
    bkn semua org akan pegi rasa ke semua tu nanti....

    ReplyDelete
  2. mesti la sebab pahala ni belum cukup lagi,
    dunia pun makin tua,
    so takut tak sempat kumpul pahala

    ReplyDelete
  3. gua pun ketaq lutut dengan mati

    btw gua macam kenal lu.
    tapi gua hampir2 lupa.

    ReplyDelete
  4. oih hasbi, lu mmg la dah lupa gua,
    eh jap, lu dulu pengerusi kelab komputer smt brash ke?
    gua rakan sebaye lu ah. kwn huda.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump