Entri sebelum tidur

enough said.

Mak: I'm proud of you, daughter.

PTA should have discussed to put this 'book' in the library. Baru lah jadikan membaca tu amalan kan. demm.

Sudah jadi fenomena pulak facebook ni. Last year, bila saya ajak kawan-kawan buat facebook, diaorang kata ;

"Eh, byk org tua la"
"Tak best la"
"Tak paham"

Now, nak loading status and IM pun dah lambat. Social networking makin bosan. Semua pun fake. [including me, haha tak lah, just the courage to approach people tu yang berbeza dari dunia real, saya pemalu aww.]

ps: Ni kena terima, buku ni je la saya baca hari hari. [buat masa ni]





Comments

  1. dah bosan mengadap mukabuku ni...
    social networking lain pun macam tu...
    dulu aku addict sgt dgn buku ni...
    alhamdulillah, skrg dah tak addict...
    tak login sehari pun tak der hal...
    tgh cuba twitter skrg...
    tapi bosan la!
    tak efisyen.

    ReplyDelete
  2. Salam sejahtera,

    Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang hampir serupa dengan Innit dan Digg.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  3. wahai cik aina, saya juga ada facebook cuma daftar untuk try shj! xde addiction, xleh lawan blogging lagi, blogging lebih addict, dan sy addict dgn cik aina!

    ReplyDelete
  4. hati2 aina...
    qasem dah addict kat awk..

    ReplyDelete
  5. aina hit me back thru email! qasemblogger@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump