10.12.09

2 orang yang aku adore senyap-senyap.














6 Comments:

Blogger Farah Adiba Azlan said...

haha klaka kan org cmtu babe?
xsedar diri. kurus, hodoh, tp ckp org gemuk n x hot?
weh? please dong! hehehe. ;p

siapa yg u adore ni babe?

December 10, 2009 at 9:49 PM  
Anonymous Beyta said...

sapa ni? hamba x kenal.. huhu.. perkenalkan lah kat hamba...

December 10, 2009 at 11:25 PM  
Blogger Aina Aadnan said...

hehe kelaka sgt lah, org mcm tu ckp kita mcm-mcm, tapi tak sedar diri dia lagi kena kutuk.

ohh these two ni Goldie Hawn(mak kate hudson) dgn Twiggy, i suka tgk big round eyes dgn eyelashes mcm tu. hehe ;D

December 11, 2009 at 1:03 PM  
Blogger Aina Aadnan said...

beyta: HAHA, ko nak kenal ke? boleh-boleh, pi hollywood sana.

December 11, 2009 at 1:03 PM  
Blogger ♥miszluna™ said...

aina..

jom one day nnt kite kua mekap ala2 mcm zmn oldies dlu nk x?

December 11, 2009 at 5:15 PM  
Anonymous dilot said...

hehe..dilot tak kenal 1 punn.=)

www.dilahdilot.com

December 12, 2009 at 9:10 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home