2 orang yang aku adore senyap-senyap.














Comments

  1. haha klaka kan org cmtu babe?
    xsedar diri. kurus, hodoh, tp ckp org gemuk n x hot?
    weh? please dong! hehehe. ;p

    siapa yg u adore ni babe?

    ReplyDelete
  2. sapa ni? hamba x kenal.. huhu.. perkenalkan lah kat hamba...

    ReplyDelete
  3. hehe kelaka sgt lah, org mcm tu ckp kita mcm-mcm, tapi tak sedar diri dia lagi kena kutuk.

    ohh these two ni Goldie Hawn(mak kate hudson) dgn Twiggy, i suka tgk big round eyes dgn eyelashes mcm tu. hehe ;D

    ReplyDelete
  4. beyta: HAHA, ko nak kenal ke? boleh-boleh, pi hollywood sana.

    ReplyDelete
  5. aina..

    jom one day nnt kite kua mekap ala2 mcm zmn oldies dlu nk x?

    ReplyDelete
  6. hehe..dilot tak kenal 1 punn.=)

    www.dilahdilot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tipah tertipu.. (kisah mangsa scammed company)

Review: Snow Bear Breast Pump